10 ideaa 100 % kierrätetyistä leluista hänen viihdyttämiseen!

Kuten koiran, kissan tai minkä tahansa muun lemmikin tapauksessa, kanin täytyy leikkiä omistajansa kanssa päivittäin, vähintään 30 minuuttia päivässä. Ilman sitä hän saattaa kyllästyä ja siksi masentua. Mutta kani voi myös leikkiä yksin, jos sen saatavilla olevat lelut ovat sille turvallisia. Tässä on joitain parhaista kierrätysideoistamme karvapallosi viihdyttämiseen!

Hyvä tietää : kani on eläin, joka elää maassa. Itse asiassa hän leikkii mieluummin lattialla, eikä varsinkaan korkeudella, kuten esimerkiksi pöydällä.

1. Pahvilaatikko

Se on typerää, mutta yksinkertainen pahvilaatikko, kenkälaatikon tyyppi, voi riittää tekemään kanin iloiseksi muutamaksi minuutiksi. Aseta se kanin lähelle ja anna sen lähestyä. Näet, ei kestä kauaa pitää hänen hauskaa. Se ei toimi vain piilopaikkana, vaan se myös rohkaisee pureskelemaan.

Myös rohkeasti aseta leluja pahvilaatikossa on ilkeä ilo tyhjentää se!

2. Riippuva syöttölaite

On temppu saada kanisi harrastamaan suosikkitoimintaansa (syömään) samalla kun pitää hauskaa ja treenata. Todellakin, se riittää tekemään hänestä riippuvan syöttölaitteen.

Tehdä tämä, laita salaattia, porkkanaa ja/tai heinää puoliavoimeen astiaan ja ripusta se kaikki muutaman tuuman korkeudelle maanpinnasta. Ole varovainen, syöttölaite ei saa olla liian korkealla, muuten kanisi ei pääse käsiksi siihen!

3. Pahviputket

Kanin ympäristön rikastaminen tarkoittaa ennen kaikkea lelujen antamista hänelle. Varsinkin sen jälkeen jotkut kanit rakastavat poimia leluja hampaillaan ja heittää ne pois. Jos tämä koskee jäniseläintäsi, älä epäröi tarjota hänelle leluja, joihin on helppo tarttua, kuten pahvirullia paperipyyhkeitä tai wc-paperia. Lisäksi se on taloudellinen!

Huomaa, että voit myös työnnä heinää pahviputkiin tehdä niistä vieläkin hauskempaa!

4. Pallo oksissa

Kanit haluavat myös leikkiä palloilla ja vielä enemmän onko ne tehty kasveista. Se voi olla pajun oksia, pajua tai heinää, kunhan ne pyörivät ja napostelevat, ne ovat onnellisia!

Huomaa, että yksinkertainen omenapuun oksa osaa myös tehdä tempun!

5. Männynkäpyjä

Aina tavoitteena löytää yksinkertaisia ​​ja kierrätettyjä pelejä kaniinillesi, tiedä, että hänelle on mahdollista antaa myös käpyjä. Jälkimmäinen voi miehittää hänet jonkin aikaa, jolloin hän voi tehdä senkäyttäjä huomaa lommoja pitäen hauskaa!

männynkäpy
Teot: Aboeka / iStock

6. Puhelinluettelo

The puhelinluettelot taipumus katoaa, mutta jos sinulla on yksi tai kaksi makaamassa kaapissa, älä epäröi tuoda niitä esiin kaniinillesi. Hän repii ne mielellään palasiksi! Toisaalta, ole varovainen, hän ei saa syödä liimaa joka on siivutasolla.

7. Piilopaikka

Jos olet tai olet ollut kissan omistaja, sinulla on varmasti jossain a kissan puu jonka juurella on tunneli tai pieni talo. Muuten älä epäröi tehdä itse vaikkapa pahvilaatikoista!

Kanit rakastavat tunneleita ja taloja, koska ne ovat erinomaisia ​​piilopaikkoja. Mutta kuten tiedät, kanit ovat ensisijaisesti saalista ja siksi tuntee jatkuvasti tarvetta piiloutua.

8. Meriruohomatto

Jos talossasi on vanha meriruohomatto, harkitse sen tarjoamista kaniinillesi. Syy ? Hän voi tuhota sen haluamallaan tavalla, ja se on hänelle luksusta!

9. Puiset vauvanlelut

Lapsesi puiset lelut, kuten helistimet, voidaan antaa kanille, edellyttäen, että jälkimmäinen ei voi niellä niitä. Loistava tapa kierrättää vanhoja leluja!

10. Keilailu

Jos sinulla on esimerkiksi autotallissasi keilailukeiluja, tiedä, että kanisi arvostaa niitä suuresti. Keilailu on loistava viihteen lähde kaneille.

Voimassa, Aseta ne vain eteensä, jotta ne putoavat ja rullaavat. Sitten he odottavat vain yhtä asiaa: sinun sijoittavan ne uudelleen!

Piditkö tästä artikkelista? Pidät myös:

6 merkkiä, jotka osoittavat, että kanisi kärsii siitä

6 merkkiä, jotka osoittavat, että kanisi on sairas