3 syytä miksi

Jos sinusta on äskettäin tullut marsun ylpeä omistaja, sinun on täytynyt olla erityisen yllättynyt kuultuasi sen tärisevän. Se on hyvin yksinkertaista, luulit ensin, että se oli matkapuhelimesi, ennen kuin tajusit, että se todellakin oli sinun pieni karvapallosi, joka piti tätä hauskaa ääntä. Tässä on 3 syytä, jotka voivat saada lemmikkisi ”värähtelemään”.

1. Hän on onnellinen

Jos marsu tärisee pääasiassa kun silität sitä, hän vain rakastaa sitä. Todellakin, kuten kissojen kehrääminen, marsu värisee nautinnosta halausten vaikutuksesta.

2. Hän on peloissaan tai vihainen

Anna hänen tuntea uhkaa tai ärsytät häntä ja hän haluaa sinun jättävän hänet rauhaan, marsu voi alkaa säteilemään pieni lyhyt kehräys. Yritä tässä tapauksessa rauhoittaa häntä tai lopettaa hänen silittäminen, sillä vaarana on, että saat pienen pureman.

marsu
Tekijät: livianovakova10/Pixabay

3. Hän on flirttailutilassa

Kun urosmarsu haluaa kiinnittää naaraan huomion, hän lähettää a pitkä värähtely samalla kun hän pyörii halujensa kohteen ympärillä eräänlaisessa melko koomisessa ”rakkauden tanssissa”. Hän voi myös tehdä tämän äänen, kun hän haluaa näyttää dominanssia toiselle miehelle.

6 vinkkiä kanin jäähdyttämiseen

Kanin jättäminen vapaaksi taloon: 5 varotoimia