5 merkkiä siitä, että marsu rakastaa sinua

Siitä lähtien, kun adoptoit marsun, olet ollut hämmästynyt hänen söpöstä ulkonäöstään ja hänen kyvystään kommunikoida kanssasi pienten äänien kautta. Mutta sinulla on silti vaikeuksia tietää, rakastaako hän sinua… Varmistaaksesi, että on olemassa useita enemmän tai vähemmän ilmeisiä merkkejä. Tässä mitkä!

1. Hän ”nörrää”

Todellisuudessa marsu ei kehrää, toisin kuin kissa, mutta eräänlainen suhteellisen voimakas värähtely. Jos pikkujyrsijäsi tärisee, kun silität sitä, se on selvä merkki siitä, että se arvostaa läsnäoloasi ja sille antamaasi huomiota.

Koska marsu on pelokas eläin, voit olla varma, että jos hän ei tunteisi olonsa rentoutuneeksi kanssasi eikä tunteisi kiintymystä sinua kohtaan, hän ei antaisi sinun koskettaa itseään. Ja se värähtelee vielä vähemmän.

2. Hän ei pure

Kun marsu saapuu uuteen ympäristöön, sillä voi olla taipumus purra pelosta omistajansa kättä. Mutta se ei koskaan kestä kauan. Joten jos pieni lemmikkisi antaa sinun käsitellä sitä antamatta sinulle pientä puremaa, se johtuu siitähän todella luottaa sinuun.

Lisäksi on hyödyllistä erottaa pureminen napostelusta. Itse asiassa, jos marsu puree sinua, se on myös osoitus kiintymyksestä. Se voi kuitenkin olla myös tapa vaatia ruokaa sinulta.

3. Hän suostuu pukeutumaan

Marsu on ennen kaikkea a saalista, joka sijaitsee ravintoketjun alaosassa. Tästä syystä hän on aina hereillä ja hänen on erityisen vaikea tuntea olonsa turvalliseksi.

marsu
Krediitit: iStock

Siksi, jos marsu antaa itsensä vaikeuksitta kiinni, se tarkoittaa sitähän ei näe sinua uhkana, päinvastoin. Hän tietää, ettet satuta häntä, joten hän ei tunne tarvetta paeta hinnalla millä hyvänsä.

4. Hän nuolee sinua

Sinun marsuasi tunnistaa sinut hajusta. Siksi on erittäin suositeltavaa antaa hänen haistella kättäsi, jotta hän voi tunnistaa tuoksusi. Ja jos hän alkaa nuolla sitä, se on merkki siitä, että hän todella rakastaa sinua!

5. Hän seuraa sinua kaikkialle

Jos marsuasi seuraa sinua ympäri taloakuten pieni koira, tämä osoittaa, että hän todella arvostaa läsnäoloasi!

Pidät myös:

100 erittäin omaperäistä nimiideaa marsullesi

Täydellinen luettelo vaarallisista ruoista marsuille

Marsuni ei juo: 3 syytä miksi

8 kysymystä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen kuin ryhdyt

Tästä syystä sinun ei pitäisi koskaan ostaa hamsterille harjoituspalloa