6 vinkkiä hamsterin virkistämiseen

Yli 25 °C:n lämpötilassa hamsterisi kuolleisuusriski on suuri. Ja herkimmille, nuorimmille tai vanhimmille riskit alkavat 20°C:sta. Nämä pienet jyrsijät ovat todella herkkiä lämmölle, varsinkin kun ne eivät pysty hikoilemaan ja siten säätelemään ruumiinlämpöään. Välttääksesi lämpöhalvauksen pienelle suojattajallesi, sinun on noudatettava näitä muutamia vinkkejä.

Huomaa, että on erittäin vaarallista asettaa tuuletin hamsterin eteen jäähdyttämään sitä, koska hamsteri ei kestä Ilmavirrat. Älä myöskään yritä kastella sitä, sillä tämä voi aiheuttaa a Lämpöshokki ja aiheuttaa hänen kuolemansa.

1. Pidä hänen häkkinsä viileänä

Jotta pieni karvapallo ei kypsennä häkissään, on erittäin suositeltavaa siirtää se a viileä huone mieluiten kanssa lattialaatta lattialle (esimerkiksi kylpyhuoneeseen). Ja ennen kaikkea, jätä ikkunaluukut kiinni!

2. Aseta kostea liina alas

Kostuta keittiöpyyhe viileällä vedellä ja aseta se hamsterin häkin päälle. Ole varovainen, sen ei pitäisi kihti ! Tämä pitää sen viileänä muutaman minuutin. Muista vaihtaa pyyhe säännöllisesti.

3. Tarjoa suojaa

Jos hamsterisi kuumenee liian kuumaksi, hän lopettaa syömisen ja juo tavallista enemmän. Tässä tapauksessa älä epäröi laittaa sen häkkiin a terrakotta ruukku tai a keraaminen muki jossa hän voi suojautua kuumuudelta. Vastaavasti voit asentaa a laatta laatta jotta hän voi makaa sen päällä.

hamsteri
Kredit: Purple Flow/Flickr

4. Laita pullo jääkaappiin

Jotta hamsterillasi olisi tuoreuden lähde häkissään, laita siihen pieni vesipullo, jonka olet aiemmin laittanut jääkaappi useita tunteja. Ole varovainen, ennen kuin asetat sen lemmikkisi häkkiin, muista kääriä se a kudosta lämpöshokin välttämiseksi.

5. Vaihda hänen vesi

Helleaallon sattuessa on tärkeää vaihtaa hamsterin vesi useita kertoja päivän aikana, jotta hänelle voidaan aina tarjota puhdasta ja raikasta vettä (ei kylmä!) ja rohkaise häntä juomaan.

6. Anna hänelle hedelmää

Kosteuttaaksesi hamsteriasi voit antaa sille kerran päivässä pienen palan melonivesimeloni, kesäkurpitsa tai kurkku, vesipitoinen. Kiinnitä huomiota siemen ennen kuin annat ne jyrsijällesi!

Lähde

Pidät myös:

Puhdista hamsterin häkki 5 vaiheessa

Tästä syystä sinun ei pitäisi koskaan ostaa hamsterille harjoituspalloa

Hamsterini on mennyt lepotilaan: mitä minun pitäisi tehdä?

6 arvokasta vinkkiä tehdä hänet onnelliseksi

7 välttämätöntä lisävarustetta kanisillesi