Tästä syystä sinun ei pitäisi KOSKAAN hylätä kania luonnossa

Onko sinulla ajatus hylätä kanisi omasta syystäsi? Täällä sinua ei tuomita, vaan pyydämme sinua vain lukemaan, mitä seuraa.

Kanin hylkääminen luonnossa on sen tuomitsemista

Toisin kuin voisi luulla, kissat tai koirat eivät ole useimmiten hylättyjä. Nämä ovat kaneja. Syy on yksinkertainen: perheet päättävät yleensä niinadoptoida kanin mielijohteesta. Usein miellyttääkseen lastaan. Mutta monet heistä ymmärtävät nopeasti, että eläimen hoitaminen, vaikka se olisi pienikin, on liian monia rajoituksia.

Varsinkin kun kani voi elää kymmenen vuotta, olipa se kääpiö tai ei. Todellakin, niin kauan kuin hän hyötyy a terveiden elämäntapojenettä se on oikein rokotettu ja että sitä ruokitaan laadukkaalla ruoalla, ei ole mitään syytä kuolla kanilla muutaman vuoden kuluttua.

Moni sitten päättää vapauttaa heidän kaniininsa luonnossa, luullen sen olevan onnellisempi luonnossa. Todellakin, a yleinen uskomus haluaa kaneista eläimiä, jotka pystyvät sopeutumaan täydellisesti elämään luonnossa. Heidän uskotaan myös pystyvän helposti ruokkimaan itseään polultaan löytämällään kasvillisella.

lapin
Tekijät: Rabbitti / iStock

Itse asiassa se on täysin valhetta!!! Kani on kesytetty eikä siksi ole koskaan elänyt luonnossa. Näin ollen se alkaa monia riskejä Yhtäkkiä huomaat olevasi yksin luonnossa: saalistajat, auto-onnettomuudet, myrkylliset kasvit, sairaudet, stressi, kylmyys, ruuan puute… Vaaroista ei puututa!

Se on melko yksinkertaista, kanin selviytymisen puistossa tai metsässä arvioidaan olevan 48 tuntia

Mutta mitä sitten tehdä?

Jos olet syystä X tai Y velvollinen hylkäämään kanisi, sinun on pakko ota yhteyttä turvakotiin tai yhdistykseen lähelläsi, joka voi kerätä eläimesi ja antaa sille mahdollisuuden adoptoida uudelleen.

Kaniinin vapauttaminen luontoon on todellakin yksinkertaista tuomitse hänet. Päätät jo hylätä hiuspallosi, et silti aio tappaa sitä…

Puhdista hamsterin häkki 5 vaiheessa

3 syytä miksi